Restaurant 't Heertje

Contactpersoon: Maarten en Josephine
Straat: Bosstraat 17
Postcode: 4611NB
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-751671
Website: t Heertje
Geopend:
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Beleef Bergen op Zoom op haar best zoals ze was in haar gloriedagen als Vestingstad. Dit knusse restaurant neemt U terug in de tijd en verwent U met heerlijke betaalbare gerechten.

Een pure Bergse Beleving.

Dat is wat Restaurant ’t Heertje haar gasten aanreikt. Dat begint al met de entourage als je binnenkomt. Voor de oplettende bezoeker was het al duidelijk dat er Bergs bier geschonken wordt, getuige het unieke speciale uithangbord van de Schelde Brouwerij.

Die beleving gaat binnen gewoon door want de muren tonen de vestingwerken zoals ze door de Bergse kunstenaar Mart Franken zijn aangebracht als karakteristieke wandschilderingen. De uitbaters willen graag met U terugtreden in het roemruchte verleden als vestingstad. Talloze elementen in en om het restaurant zullen U steeds weer deze beleving meegeven. Maar bovenal is Bergen op Zoom een Bourgondische stad met een rijk culinair verleden. Restaurant ’t Heertje excelleert ook hier in en biedt U een aantal zeer appetijtelijke menu’s. Maarten en Josephine zijn de uiterst gastvrije uitbaters die zich ten doel gesteld hebben om te verwennen en te verrassen. En dat zal U zeker ten deel vallen als U plaats neemt in dit gezellige kleine restaurant.


De keuken van Restaurant ’t Heertje past zich aan de getijden van het jaar aan. Zo worden er speciale thema menu’s gepresenteerd als natuurlijk een Kerstmenu of een WildeWeken menu. Daarbuiten speelt men ook op bijzondere evenementen in. Een mooi voorbeeld was natuurlijk het Rembrandtmenu waar ’t Heertje een verband is aangegaan met Het Stadsmuseum Het Markiezenhof. Het menu was helemaal aangepast op de speciale Rembrandt tentoonstelling met zelfs eetbare etsen van de bekende schilder op het bord van de klant. Het zijn deze unieke ervaringen die U vast en zeker terug zullen lokken naar de warme ontvangst van Josephine en Maarten.