Opdracht geplaatst - voorbereidingen in gang. Afgelopen week heb ik de Koninklijke BDU te Barneveld de opdracht gegeven om 200 boeken te drukken met de titel 'De Oversteek'.

Inderdaad het is begonnen. Mijn boek is klaar om gepresenteerd te worden aan het publiek. Ik ben zo blij dat arla en Marijn van Café 't Slik aangeboden hebben om de presentatie bij hun te houden. Wat een feest gaat dat worden op zondag 16 juni vanaf 15:00 uur. Met de medewerking van Nico Franken, Jack Stuart, Albert Hagenaars, Marijn van den Branden en natuurlijk niet te vergeten de muzikale bijdrage van 666 The Nightmare moet dit wel leuk worden. Had vorige week al de aankondiging via facebook gedaan middels het aanmaken van een evenement. Haha, ik deed dit via mijn mobiel, maar die gaf steeds aan dat het niet gelukt was en ik opnieuw op 'verzenden' moest drukken. Nou ja, dan maar niet dacht ik na een tijdje, om er later achter te komen dat ik de uitnodiging maar liefst 9 keer verstuurd had aan 500+ mensen. 

Ondertussen is er al een prachtig verhaal van Annelies van Vlaanderen in BNdeSTEM verschenen die een interview met me had over mijn boek. Ook Wout van ZuidWestFM was van de partij waar ik op een zondagochtend live bij hem in de uitzending mocht aanschuiven.

Binnenkort wil Kees Spikker me ook nog in de uitzending hebben en zal Quirine van Mourik, een collega van mij bij Wegener, nog een interview doen om in de weekkrant Groot Bergen op Zoom te plaatsen. Vandaag heb ik via de mail een hoop vrienden en familieleden aangeschreven. Ik hoop dat er veel verschijnen want het zou hartstikke mooi zijn als 't Slik lekker uit zijn voegen barst. 

Zo, nu wacht ik op antwoord van de uitgever, ..... ben zooo super benieuwd om mijn eerste boek in m'n hand te houden. Wil jij het lezen, kom dan naar Café 't Slik op zondag 16 juni vanaf 15:00 uur.