Hiep Hiep Hoera! Het is feest in Bergen op Zoom. Dit jaar bestaat de stad Bergen op Zoom minstens 800 jaar. Daarmee is ze één van de oudste steden van Nederland. Genoeg evenementen zijn er al of worden nog georganiseerd. Hierin kan ZuidwestFM niet achterblijven… Van zaterdag 1 t/m zaterdag 8 december gaat ZuidwestFM de Top 800 uitzenden:  8 dagen lang, 8 presentatoren, 8 uur per dag, 800 jaar stad in 800 platen.

De bedoeling is dat we in de periode voor dat de lijst wordt uitgezonden zo veel mogelijk lijstjes met een top 8 verzameld worden om zo, tot een mooie grote lijst te komen.

Stemmen kan eenvoudig! De top8tjes kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar de Melanendreef 288, óf door het persoonlijk door te geven aan de programmamakers van ZuidwestFM.  En het kan ook via Facebook:  facebook.com/top800De eerste Top-8 werd op woensdag 8 augustus in het programma Lunchbreak tussen 12:00 en 13:00 uur ingeleverd door burgemeester Polman van Bergen op Zoom.