Niet één maar liefst twee nieuwjaarsconcerten kregen we dit jaar. Wat een geweldig Nieuwjaarscadeau van de meest gerenommeerde Bergse band.

Maar verwend als we zijn smaakt dat altijd naar meer. En Carla weet dit wel te regelen. Het geluid in Gebouw T stond als een dijk. De band voelde zich als een vis in het water en het contact met het publiek was geweldig. Flat Out bewees eens te meer waarom zoveel mensen geen enkel optreden van deze band willen missen. En de Bergse fans krijgen nu weer een kans om ‘hun’ band te zien en te beleven. Vrijdagavond 8 maart zal de band vanaf 22:00 uur een spetterend optreden verzorgen in Café ’t Slik. De bezetting zal dezelfde zijn als met het nieuwjaarsconcert, alleen ditmaal met gewoon weer William als leadzanger. En daar kunnen we juist ook een groot verschil zien merkt Herman op:”We hebben met William al een groot aantal nieuwe nummers gerepeteerd, zoals een Prince medley en nummers als ‘Lying in the morning sun’. Die hebben we in Gebouw T niet kunnen spelen, maar dat doen we nu in ‘Slik wel natuurlijk. Het toont aan dat we steeds breder in ons repertoire gaan. Kijk maar naar Kdiv, die in Gebouw T een Beyonce medley bracht”.  Je hoort dat Herman nog net zo enthousiast is als in de eerste dagen. De band vertoont nog steeds die gretige drang om zich continue opnieuw uit te vinden, en omarmt nog steeds constant de uitdaging van nieuwe nummers en nieuwe geluiden. “En weet je Sonn, een kroegoptreden blijft een te gek, apart sfeertje. Ik heb er hartstikke veel zin in, want we spelen in Bergen op Zoom, en dan nog in ’t Slik, naast de enige echte muziekkroeg ook nog eens mijn thuishaven”.  Het optreden is gratis, dus iedereen kan binnen komen wandelen, maar Herman waarschuwt wel om bijtijds aan te schuiven:”Het kan wel eens verdraaid druk worden, normaal volle bak, en het zou zonde zijn als je geen plek meer had”. Moet je eens kijken, 8 maart is amper het begin van de derde maand van het jaar, en we worden aangenaam verwend met al weer het derde optreden van Flat Out in Bergen op Zoom. Voor de liefhebbers is het dus zaak om bijtijds aan te kloppen bij ’t Slik voor wat ongetwijfeld een geweldige avond wordt.

Oké dan, om nog even na te genieten van het Nieuwjaarsconcert en om in 'the mood' te komen voor aanstaande 8 maart in 't Slik