Krabbefoor 2013 - ‘Voor wat ons betreft is het thema mens en maatschappij vooral terug te vinden in dat we een multiculturele samenleving hebben en ons programma is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen.’

Teun van der Wegen praat ons bij over het programma. ‘Met ons multiculturele programma waarin salsa demo's naast popmuziek en Thaise eten kan staan en reggae dj's afgewisseld worden met bandjes proberen we voor ieder wat wils weg te zetten.’ Ook aan de kinderen is gedacht met een kindermiddag op de donderdag waar ook Kaatje van Glymes haar opwachting maakt. De bezoekers kunnen dit jaar een gevarieerd programma aanbod verwachten, lekker eten, cocktails en goede muziek. De straat heeft een compleet eigen programma dat vanuit de ondernemers komt, het programma is onder andere op de poster te vinden en de uitgebreide agenda is vanaf woensdag te vinden op de website www.lievevrouwestraat-boz.nl . Wat maakt de straat bijzonder: ‘De gemoedelijke tropische sfeer waarin mensen bijeen gebracht worden om te genieten van de vele culturen die Nederland rijk is. We onderscheiden ons voornamelijk doordat we het helemaal zelf doen, we vullen ons eigen programma en geven een eigen invulling aan het thema van de straat. De verwachtingen zijn hooggespannen.’ Het belooft een spannend feest te worden volgens Teun.

Middels een aantal foto's kijken we eens terug naar vorige jaren om te zien wat de Lievevrouwestraat zo bijzonder maakt.