Jong Bergs talent gezocht  Op een groot podium met heel veel publiek laten zien wat je talent is? Dat kan tijdens de ‘Kids got talent’ die plaats vindt op zondag 15 september tijdens de SamenLoop voor Hoop.

Jong Bergs talent krijgt dan de kans om zijn of haar zang, muziek, goochel- en/of danstalent op het grote podium te laten zien. Meedoen kost slechts € 2,50 per kind. Ook als groep kan er worden ingeschreven. Jongens en meisjes tot en met 14 jaar kunnen meedoen.  

Inschrijven

De Kids got Talent is een onderdeel van de SamenLoop voor Hoop, het 24-uurs wandelevenement waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. De talentenshow vindt plaats op zondag 15 september van 12.00 tot 13.00 uur. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol. Stuur dus snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en je talent. Na 1 september krijg je bericht of je tijdens de Kids got talent kunt gaan optreden.

Amusement voor jong en oud

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelen teams 24 uur op het parcours van sportpark Rozenoord voor het goede doel. Ook is er een kindersamenloop waar kinderen in de basisschoolleeftijd aan mee kunnen doen. Zij wandelen tussen 11.00 en 12.00 uur. Inschrijven voor de kindersamenloop kost € 1,- . Naast het wandelen is er nog veel meer te doen: 24 uur lang amusement met optredens van gave bands, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein talent, gezellige dweilbands, een grote braderie, springkussens en heel veel ander vertier voor de kids. Een uniek evenement wat je gewoonweg niet wilt missen.

Kijk voor meer informatie en het programma op: www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl en op www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.