Bouwen op de Kiek - “Het wordt een mooi gebouw op een bijzondere plek”, zegt Tomas van den Berg, ontwikkelaar van de 20 appartementen en 2 penthouses. Vlak voor de zomervakantie ging het project Bastion Orange in Bergen op Zoom in de verkoop. Het appartementengebouw komt op de kop in villawijk Kijk in de Pot en wordt daarmee een landmark die de entree tot het park markeert.  

“De historische stad met winkels en voorzieningen ligt aan de ene kant en het park aan de andere kant. Het is tegelijkertijd chique, stedelijk en landelijk wonen.”

Eind vorig jaar werden Bergenaren uitgenodigd om mee te denken over het ontwerp aan de hand van het voorlopige ontwerp. Mede op basis daarvan heeft de architect appartementen ontworpen met grote ramen en lichte woonkamers, die overgaan in de bovengemiddeld grote balkons. De verkoopprijs van de appartementen met een eigen parkeerplaats of carport start bij € 220.000,- v.o.n.

“De architectuur, het gebruik van hoogwaardige materialen en het uitzicht op het groene park zorgden vanaf de eerste presentatie voor veel belangstelling. Daardoor hebben we een hele goede start kunnen maken. We zitten nu, 3 maanden na de start van de verkoop op 60%. We zijn er nog niet helemaal, we moeten de verkoopnorm van 70% halen voor we kunnen starten met bouwen. Dat lijkt onder handbereik.”

Op zaterdag 21 september organiseert De Langen & van den Berg, samen met makelaar Van Opstal Grosfeld, een open dag voor zowel geïnteresseerden als mensen die al een appartement in Bastion Orange gekocht hebben. Op deze dag wordt er een  bijzondere activiteit georganiseerd, een letterlijk hoogtepunt van de dag. Voor meer informatie over Bastion Orange en de open dag kunt u terecht op de websites  www.bastionorange.nl  en  www.scheldevesting.nl.

: appartementengebouw Bastion Orange in Kijk in de Pot, aan de Escarp bij het Geertruidaplein