Samen in de Regio organiseert traditiegetrouw in het najaar haar Kansenbeurs. Op dinsdag 28 oktober opent De Stoelemat om 18.00 uur haar deuren voor dit bijzondere event. De beurs richt zich op kansen voor jongeren en ouderen, die op zoek zijn naar een leerwerkplek, een stage, vrijwilligerswerk of een BBL-traject.

Een frisse touch
Dat de Kansenbeurs een succesvol evenement is, staat voorop. Tijdens de vorige editie bracht de beurs meer dan 100 matches op. Bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren zich er op een informele manier. De persoonlijke ontmoeting is de sleutel tot succes, op deze manier krijgt men een beter beeld van de mogelijkheden en kansen van de kandidaat en van de vacatures.

Take it!
Bent u opzoek naar vrijwilligerswerk, een stage of een werkervaringsplaats? Zorg dan dat u dinsdag 28 oktober tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij De Stoelemat bent! De Kansenbeurs is een prima manier om uw kans te nemen!

Wilt u zich als bedrijf of organisatie presenteren op dit evenement? Of wilt u als bezoeker meer weten over De Kansenbeurs? Neem dan contact op met Samen in de Regio:

Samen in de Regio
Wassenaarstraat 61
4611 BT Bergen op zoom
0164-707510
www.sameninderegio.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.