Joycompany lanceert een nieuw en uniek spel: de Slag om Bergen op Zoom! Ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een actieve en spannende activiteit.

De opzet is als volgt:

De jaloerse nazaten van Don Luis de Valesco, eerste markies van Belvedere, tweede graaf van Salazar, staan op het punt de stad te belegeren. Dat mag niet gebeuren! Er dient daarom snel een geschikt met de leger gevonden te worden.  De generaal deelt missies uit en per groep vlieg je door de stad om deze missies uit te voeren. Rap! Er rest nog maar 2 uur!

Leg alle geheimen van de stad bloot en win het vertrouwen van de burgers om je heen. Alleen dan hebben de missies kans van slagen! Elke gelukte missie brengt een legerfiguur op voor het leger van het team. 

De sterkste legers ontvangen bij terugkomst de legerstukken in de vorm van speelfiguren en strijden vervolgens in de grote finale 'De slag om Bergen op Zoom' op het unieke speelbord. Maar... zó makkelijk gaat het allemaal niet.

Elk team stuurt namelijk spionnen op pad met als doel onopgemerkt de vorderingen van de andere teams te saboteren, en ook zij doen een beroep op de burgers... Wie kun je nog vertrouwen?

Dit spel zet de deelnemers op scherp en doet een beroep op snelheid, scherpzinnigheid, samenwerking en taktiek. Binnenkort vliegen de legionnaires al door de stad, want aanstaande dinsdag 14 oktober is reeds de eerste boeking. Meer informatie op www.joy-company.nl