Het eerste van DOSKO staat aanstaande zondag 23 november om 13:30 uur weer een spannende wedstrijd te wachten. Het team uit de Hoofdklasse Zondag B dat momenteel 2e staat (op doelgemiddelde achter BlauwGeel ’38) ontvangt dan Dongen 1 dat momenteel op de 4e plaats staat. Dat betekent sowieso dat het Bergse team er vol in moet gaan en de volledige winst wil halen. Mocht dit lukken dan kan er een lekker feestje beginnen, mede ook omdat op deze zondag de DOSKO-DISCO gehouden wordt. Dat betekent weer lekker uit de bol, van 16.00 uur tot 21.00 uur. Dit met de bekende muzikale disco klanken van dj hollywood, tevens sponsor van de dames 2.

Deze zondag staat ook de competitiewedstrijd DOSKO 2 – MOC’17 2 op het programma, aanvang 11.30 uur. Deze lijkt extra spannend omdat afgelopen 16 november het tweede van DOSKO datzelfde MOC team na een bloedstollende wedstrijd uitschakelde voor de beker met 4 – 2 stand. Ongetwijfeld zal MOC 17 op revanche belust zijn.

 

Het gaat trouwens toch goed met DOSKO want door 15 november met 0-8 te winnen van tegenstander MOC'17 F10 werd DOSKO F3 de eerste winterkampioen. Met 21 punten uit 7 wedstrijden is de F3 niet meer in te halen. Uiteraard werd dit uitbundig gevierd bij terugkomst in het clubhuis.