Spannende voorstellingen aan het begin van 2015.

The Big Chris Barber Band op jubileum toer doet op 9 januari De Maagd aan. Sneeuwwitje de Musical op zondag 11 januari en Sarah Ferri, of wel de Vlaamse Caro Emerald, op 17 januari in De maagd. Dan op 16 en 17 januari De Wilde Mossels in het CKB aan de Burgemeester Stulemeierlaan; een nieuw Bergs Danscollectief.

Vitaal en creatief, laat je verrassen!
De Chris Barber Band heeft per jaar meer optredens dan enig ander artiest ter wereld! Bill Wyman de legendarische bassist-oprichter van de Rolling Stones zei het in zijn boeken: "Chris Barber is de grote initiator van de Britse en Europese rock en pop. Zonder Chris waren de Rolling Stones, de Beatles en vele andere legendes niet waar ze nu zijn." The Big Chris Barber Band speelt big band-jazz, dixieland, swing, blues, jazzrockers en Duke Ellington en Miles Davis muziek worden niet geschuwd. Wat te denken van de wereldhit “Ice Cream”, het legendarische “Petite Fleur”, de signature song “Bourbon Street Parade” en “When the Saints”. Daarnaast horen we ook “C Jam Blues” en “Dardanelle”, All Blues, etc. Nog steeds vitaal en creatief, de legendarische Chris Barber blijft verrassen!

www.chrisbarber.net

Afterparty met de Ohno! Jazzband

Wie JazzBoZ bezoekt kent ze vast ... Enthousiasme, een jonge en frisse uitstraling, een afwisselend repertoire, interactie met het publiek … typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Reken op opzwepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren en waarbij je vanzelf gaat dansen. Het wordt een "OhnO"vertroffen Afterparty in de foyer, 100% beleving dus!

Van Hoorne Entertainment presenteert - Sneeuwwitje De Musical

Productie informatie

Titel:            Sneeuwwitje De Musical

Producent:    Van Hoorne Entertainment
Artiest:                  Maud, Geert Hoes, Michael van Hoorne e.a.

Doelgroep:     Familie (4+)

Genre:          Familiemusical

Duur:            60 minuten

Pauze:          Nee

Website:       www.SneeuwwitjeDeMusical.nl

Overig:

  • Kinderen kunnen verkleed komen als hun favoriete sprookjesfiguur en meedoen aan de verkleedwedstrijd
  • Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment diverse activiteiten in de foyer van uw theater, zoals een uitgebreide Meet & Greet en een afterparty.


Sneeuwwitje De Musical

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de leukste familiemusical van het land? Dat is natuurlijk Sneeuwwitje De Musical. De cast van Van Hoorne Entertainment staat ook dit jaar weer garant voor ruim vijf kwartier plezier voor de hele familie. Maud Mulder speelt de mooie prinses Sneeuwwitje en de rol van stoere jager zal worden vertolkt door Geert Hoes. Uiteraard zorgen ondermeer Sandra Dijkstra en Michael van Hoorne (die o.a. te zien was als Titus in Doornroosje en Govert in Assepoester), voor een aantal hilarische, kluchtachtige scènes. Afgewisseld met mooie muziek en ondersteund door een beeldschoon decor en uitbundige kostuums is Sneeuwwitje De Musical met recht de mooiste familiemusical van het land.

Het Verhaal
De mooie prinses Sneeuwwitje woont sinds de dood van haar ouders bij haar tante, de ijdele koningin die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Elke dag vraagt de koningin haar betoverde spiegel wie de mooiste van het land is. Op een dag antwoord de spiegel dat niet langer de koningin zelf, maar prinses Sneeuwwitje de mooiste van het land is! Woedend beveelt de koningin haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien. Eenzaam en alleen wordt Sneeuwwitje in het bos achtergelaten, wat zou er nu met haar gaan gebeuren? En zouden de bewoners van dat kleine huisje in het bos haar misschien kunnen helpen?

Kom verkleed!
Maar wie is nu eigenlijk de mooiste van het hele land? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Sarah Ferri

Na winst van het concours ‘Jonge Wolven’ (2008), support acts voor o.a. Michael Kiwanuka, Caro Emerald (AB), Jools Holland (Arenberg Antwerpen & Beursschouwburg Brugge) en Simply Red (Sportpaleis) en een jaar als Artist in Residence in de AB kwam in 2012 Sarah Ferris debuutalbum Ferritales uit op Universal. De plaat werd geproduceerd door Koen Gisen.
Het album zorgt voor de doorbraak, dankzij lovende commentaren (Humo, De Standaard, Knack, ..) en de single ‘On My Own’, die een heuse zomerhit wordtin België. Ook Dancing At The Supermarket doet het uitstekend op radio. Ook in Nederland komt de CD uit, en een opgemerkte passage op Eurosonic 2013 levert stevige Duitse en Oost-Europese interesse, waar in 2014 wordt op verder gewerkt. Ook in Japan is er, na een eerste passage in 2013, interesse in een vervolg.  Sarah Ferri groeide op in een warm Belgisch-Italiaans nest. Gefascineerd door de unieke zangstijl van Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Nina Simone, begon ze met het schrijven van eigenzinnige en creatieve songs. Hun donker, sprookjesachtig karakter werd gaandeweg beïnvloed door de naakte eerlijkheid van seventies folk en zonnige gipsy jazz swing uit de fifties. 
In 2014 werkt Sarah aan haar 2de album. Verder staan er concerten gepland in Duitsland, Oostenrijk, Oost-Europa en Turkije.


www.sarahferri.be
www.facebook.com/sarahferrimusic
www.twitter.com/sarahferrimusic

Fotografie: Athos Burez
http://youtu.be/h7n3h-MggZ4

Je dromen najagen
Wilde Mossels is een initiatief van dansliefhebbers Maaike van den Bergh, Brigit Fasen en Jorina Verhees. Wilde Mossels maaktdanstheaterproducties in Bergen op Zoom, met amateurdansers tussen de 20 en 35 jaar.

‘Onderweg’ wordt hun eerste avondvullende dansvoorstelling. Het najagen van je dromen en willen ontsnappen uit het dagelijkse leven staat in de voorstelling centraal. Heb je het lef om te vertrekken? Durf je alleen op pad te gaan of is hulp van anderen nodig? Waar ligt het ware geluk op je te wachten? En mocht je dat vinden; is het dan werkelijk alleen maar rozengeur en zonneschijn?


Voor meer informatie over Wilde Mossels, kijk op:facebook.com/wildemossels