Zaterdagavond 28 maart geeft concertpianist Wouter Harbers een pianorecital in d’Engelenburgh in Fijnaart.

Het wordt een mooie voorstelling met kaarslicht. Een ouderwets avondje uit.  Het belooft een bijzonder concert te worden dat de pianist Wouter Harbers op 28 maart geeft in d’Engelenburgh onder de titel ‘Een muzikale wereldreis’. Wie een klassieke gala-avond wil beleven, reserveert deze zaterdagavond een plaats.

Op de Gunther-vleugel uit 1935, in door kaarslicht sfeervol verlichte kamers, speelt de musicus werken van onder andere de ‘jarige’ Ludwig van Beethoven. Een vast programma is er nog niet, dat ontstaat mede door inbreng van het publiek en dit maakt de avond extra bijzonder.  Wie wil, kan van de gelegenheid gebruik maken om zijn of haar gala-kleding uit de kast te halen, deze avond kan het.  

nieuwe luisterervaring

Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers. Liefhebbers van klassieke muziek trakteert hij op de mooiste muziek ter wereld. 

Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek is de sfeer ontspannen en gezellig. Wouters koffieconcerten zijn hiervan een goed voorbeeld. Die geeft hij inmiddels op zeven locaties door heel Nederland. 

 

Radio 4-presentator Ab Nieuwdorp noemde hem "Een nieuwe ster aan het piano-firmament!"

Zondag 8 september debuteerde Wouter onverwacht in Het Concertgebouw voor een uitverkochte Kleine Zaal. En terecht. De getalenteerde pianist liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en tijdens masterclasses in Oxford, waarvoor hij uit een internationale groep pianisten geselecteerd werd. Inmiddels bracht Wouter vier albums uit. Naast pianospelen dirigeert hij. 

 

reserveren

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 14,- inclusief koffie en een glas prosecco. Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.