Afdeling Huisvesting; dat is de nieuwe naam van de twee gefuseerde technische diensten van respectievelijk het Franciscus Ziekenhuis en het Lievensberg Ziekenhuis.

 

Het betekent nogal wat voor twee zelfstandige afdelingen om een gezamenlijke weg te vinden in een fusieziekenhuis dat vanuit twee hoofdlocaties werkt maar vestigingen heeft van Middelburg tot aan Etten-Leur.

Wat is er beter dan om in een ongedwongen sfeer elkaar eens te leren kennen, en dat was precies wat donderdagavond gebeurde. Heel de bups gezellig bij elkaar in Hoogerheide bij gelegenheid 'Boove en Beneeje' waar wij inderdaad naar boven trokken. Lekker steengrillen onder het genot van een drankje. Al snel zat iedereen door elkaar en werd er over van alles en nog wat gesproken; met name over zaken die niks met het werk van doen hadden.

Het eten was goed en plenty, idem zo met de drank en aan het lawaai te horen had iedereen wel zijn of haar pratje klaar. Het was stiksteengezellig.

Jeroen en Rien; bedankt en complimenten voor het organiseren. Op naar het volgende feest. Patrick heeft al gezegd dat hij een masterchef achter de barbuhkjoew is en dat hij nog eens de hele afdeling uitnodigt bij hem in zijn tuin... Dat gaan we meemaken, de volgende mijlpaal is al gezet dus.

Voor de rest alvast iedereen een prettige vakantie toegewenst en op naar het volgende pilske.