2022 was een bewogen jaar.

Het begon al vroeg in het jaar toen ik op de dag van de optocht in het ziekenhuis belandde. Een combinatie van een hartinfarct met een herseninfarct hield me drie weken op een ziekenhuisbed. De impact voel ik tot op de dag van vandaag nog, want bij voorbeeld werken zoals ik voorheen deed, is voor mij niet meer mogelijk.

Maar ik mag blij zijn dat ik er nog ben, en daarmee omarm ik alle mooie dingen die nog wel op mijn pad komen.

Als ik terugkijk op 2022, heb ik weer heel wat mooie dingen op mijn schrijverspad gezien, heel wat hoogtepunten. Werk dat opgenomen is in bundels, twee nieuwe poëziebundels uitgegeven, schrijfopdrachten gekregen waar ik trots op mag zijn, het tienjarig jubileum als schrijver, en vooral een héééle grote mijlpaal: het verhaal van mijn Pa gaat wereldwijd nu het naast het Duits ook in het Engels beschikbaar is. Met reeds drie 5-sterren revieuws uit de USA mag ik natuurlijk stikstééntevreden zijn.

Wat geweldig om een uitgeverij als BoekenIndustrie achter je te hebben staan die dit traject van A tot Z met jou bewandelt.

Wat geweldig ook om maten te hebben als Marc Kerkhofs, Henk Witjes en Henk Franken als steun en toeverlaat, die me door dit moeilijke jaar hebben geloodst, zoals ik ook altijd op mijn familie kon bouwen. Nee, ik wil dit jaar 2022 snel achter me laten en vooruit kijken naar mooie momenten in dit nieuwe jaar 2023. Zoals ik bezig met met het project met fotograaf Ki Tan. Het wordt een bijzondere samenwerking tussen fotograaf en schrijver. Het is een project ook waar ik heel enthousiast over word. Ik zou zeggen, hou ons in de gaten.

Verder is het altijd heel mooi om al die lezersreacties te mogen aanschouwen. Als jij een of meerdere boeken van me gelezen hebt, laat me eens weten wat je er van vond.

Hieronder een aantal mijlpalen van 2022. Voor het hele plaatje, blader eens op je gemak door mijn digitale dagboek.  https://www.bozinbeeld.nl/media/flipbook 

Groetjes allemaal, blijf gezond, hou van elkaar en een heel mooi 2023 toegewenst.

Sonn 

Het begon al vroeg