Dermatoloog dr. A. Galimont stapt over naar dermaTeam.  MIDDELBURG - Dermatoloog mw. dr. A. Galimont sluit zich aan bij dermaTeam BV, het zelfstandig behandelcentrum voor dermatologie in Middelburg. Dr. Galimont is nu nog verbonden aan het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (AdRZ) in Vlissingen.

dermaTeam Middelburg is een jaar geleden opgezet door de Vlissingse dermatoloog dr. W. Habets en de dermatologen van het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom. De polikliniek draait inmiddels op volle toeren en ziet een stijgend aantal patiënten. Per 1 januari 2013 sluit dermatoloog dr. A. Galimont zich aan bij dermaTeam. Mevrouw Galimont  is altijd zeer actief geweest binnen het AdRZ. Zij zette daar onder meer een eczeemspreekuur op voor kinderen. Ook was zij actief in de medische staf. Toch heeft zij het besluit genomen om over te stappen naar dermaTeam. Net als dr. Habets destijds werkt zij graag in een groter team, dat bestaat uit meerdere dermatologen met ieder hun eigen expertise. Dat maakt het mogelijk om aan patiënten dermatologische zorg te bieden over de volle breedte van het vakgebied. Zorg dus van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

dermaTeam onderzoekt momenteel de mogelijkheid om per 1 januari in Goes een (buiten)polikliniek voor dermatologie te openen. Het team wil via deze poli aan met name patiënten uit Zuid-Beveland dermatologische zorg dichter bij huis kunnen aanbieden.