Zondag 23 december komen Ernst en Bobbie met hun enige, echte Soepkippenshow naar Gebouw-T! Ze zullen hun meest bekende en populairste liedjes uit de tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilm laten horen. Daarnaast nemen ze de nieuwe kinderhelden van XMIX mee!  Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter, neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie. Ernst maakt graag plannen, Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

XMIX is de nieuwe hit van Z@ppelin! 3 helden, Xena, Dax en Exel beleven de meest spannende avonturen op TV, maar vanaf heden ook op het podium! In een 30 minuten durende show vol grappen en liedjes beleven de X-en een kort avontuur: Anton, de politieagent, geeft ze een opdracht mee die zij samen met de aanwezige kinderen moeten uitvoeren. Spanning en plezier verzekerd! Natuurlijk zingen ze hun tophits 'Hart Gestolen' en 'We Winnen Altijd'. Met XMIX weet je dat je een onvergetelijke dag hebt!

Tickets voor het optreden van  Ernst en Bobbie + XMIX kosten €16,50. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl of bij De Waterput (Bossstraat 36, Bergen op Zoom) of VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19). Meer informatie is te vinden op de website van het poppodium.