Teams gaan de strijd aan tegen kanker - Serviceclub Lionsclub Bergen op Zoom heeft zich ingeschreven voor de SamenLoop voor Hoop. Daarmee zijn zij het vijfentwintigste team dat in het weekeinde van 27 en 28 juni 2015 meedoet aan het 24 uurs wandel-evenement voor KWF Kankerbestrijding. Net als de andere teams van de SamenLoop voor Hoop is ook dit team ontzettend enthousiast en gemotiveerd om zich volledig in te zetten voor de strijd tegen kanker.

Team Lionsclub Bergen op Zoom schrijft zich in met het maximale aantal deelnemers van 24 personen. Alle teamleden hebben een eigen reden om zich voor het goede doel in te zetten. Als team willen ze ook een voorbeeld stellen. Ze hopen dat met hun inschrijving de andere serviceclubs in Bergen op Zoom gemotiveerd worden om ook met een team mee te doen. In de aanloop naar de SamenLoop voor Hoop zullen de Lions nog allerlei acties gaan organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Ook met een groep vrienden, collega’s of familieleden meedoen als team aan de SamenLoop voor Hoop? Wandel met elkaar 24 uur in estafettevorm, geniet van het vele amusement en de gezelligheid en maak dit onvergetelijke evenement ook mee. Je betaalt slechts 10 euro inschrijfgeld per persoon. Meer geld ophalen voor KWF kankerbestrijding? Graag, maar er is geen minimumbedrag dat opgehaald hoeft te worden. Meld je snel aan via onze website www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl. Volg ons ook op facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over de SamenLoop voor Hoop www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.