24 uur achter de bar voor het goede doel Hij hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken, en zij ook niet. Theo de Bruijn en zijn schoonzus Rian van Loenhout gaan zoals ze het zelf zeggen op 14 en 15 september ‘gewoon’ 24 uur achter de bar tijdens de SamenLoop voor Hoop. Dat is natuurlijk helemaal niet gewoon, het is gewoon geweldig. Terwijl teams 24 uur met elkaar in estafettevorm wandelen voor KWF Kankerbestrijding, zorgen Rian en Theo er voor dat de wandelaars en bezoekers goed voorzien zijn van een drankje. Hoe meer mensen naar de SamenLoop komen kijken, hoe gezelliger en ook hoe groter de opbrengst voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Gemotiveerd
Theo vertelt waarom hij zich heeft aangemeld: “Ik heb mijn zwager verloren aan kanker en zie het bij nog meer mensen om mij heen. Het is een vreselijke ziekte. Dat maakt dat ik mij hiervoor wil inzetten en al de mensen met deze ziekte wil ondersteunen.”

Druk op de toeter
De SamenLoop voor Hoop start op zaterdag 14 september met een voorprogramma vanaf 14.30 uur. Om 15.00 uur gaat het feest van hoop van start. Sportpark Rozenoord kleurt paars, en wandelaars, bands, zangers, zangeressen en dansgroepen maken er een onvergetelijk weekend van. Theo en Rian hopen het 24 uur achter de bar vol te houden. En om dat iets makkelijker te maken is er een gave actie bedacht. Iedereen die een fooitje geeft bij het bestellen van een drankje, mag op een toeter drukken. Zo weet iedereen dat er weer extra geld gaat naar het goede doel en het zorgt er vast voor dat Theo en Rian goed wakker blijven.

Hoe meer mensen dus langs komen, hoe beter. Help ook Theo en Rian, en al die andere vrijwilligers en deelnemers, en kom naar de SamenLoop voor Hoop. Zet hem nu alvast op de kalender of in je agenda. Meer weten over meedoen, meehelpen of meebeleven? Kijk op www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl of www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.