Within Temptation heeft een fantastische zangeres. Vandaag 12 juli viert Sharon Janny den Adel haar 39e verjaardag.  Sharon bij deze van harte gefeliciteerd.

Ze ziet er eeuwig jong uit, zingt als nooit tevoren en is met recht het boegbeeld van een band die inmiddels tot in alle uithoeken van de wereld bekend is. Niet gek voor zo'n klein kikkerlandje. Niet iedereen is gecharmeerd van harde rockmuziek, overgiet het met een gothic sausje en het publiek wordt nog specifieker. Within Temptation doorbreekt alle tradities en zijn mateloos populair bij een groot publiek. De concerten met een compleet galaorkest zijn beslist spectaculair te noemen. De show is evenzo indrukwekkend. Maar ook in 'het klein' weten ze het publiek te pakken en te raken, getuige hun semi-akoestische theater tour. Kortom, elk optreden van deze band verwordt tot één groot feest.


Ik was één van de gelukkigen die het 15 jarig jubileum feestje mocht meemaken in het Sportpaleis te Antwerpen, november vorig jaar. Dank zij Jean Paul Heck mocht ik zelfs direct aan het podium aanschuiven en kon zo een aantal unieke plaatjes schieten. Ik zou zeggen, geniet nog maar eens mee van een geweldige band, en een dijk van een zangeres.