×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Bij aankoop busabonnement 16- en 17-jarigen kans op iTunes tegoed van € 50. 

Jongeren van 16 en 17 jaar reizen in Brabant zeer voordelig met de bus. Met het Brabant Vrij 16- en 17-jarigen kun je de hele maand op werkdagen (ma. t/m vr.) onbeperkt reizen met de bussen van Arriva, Veolia Transport en Hermes in heel Brabant. Het abonnement kost € 40,85 per maand. Iedereen die vóór 15 oktober een abonnement koopt in de webshop van Arriva maakt ook nog eens kans op een iTunes tegoed van € 50.


Dit voordelige reisproduct is in eerste instantie bedoeld  voor mbo studenten die nog geen recht hebben op een OV-studentenkaart en dagelijks een flinke afstand reizen met de bus. Het abonnement is uitsluitend te gebruiken in combinatie met een Persoonlijke OV-chipkaart. Het is o.a. te koop via de webshop van Arriva op www.arriva.nl. Om deel te nemen aan de actie moet naast de aankoop van het abonnement in de webshop het actieformulier ingevuld worden. De actieperiode loopt van 15 augustus tot 15 oktober 2013.


Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.goedbezigbus.nl.

{gallery}artikelen/20130808brabant{/gallery}