Nog meer teams gaan voor het goede doel. Nog niet zo lang geleden was er het nieuws over het vijfentwintigste SamenLoop-team. Maar inmiddels heeft het veertigste team zich al weer aangemeld. Het team Onze Stede van tanteLouise-Vivensis doet mee aan het 24-uurs wandelevenement voor KWF Kankerbestrijding wat op 14 en 15 september in Bergen op Zoom wordt gehouden.

“Iedereen heeft wel met deze ziekte te maken en iedereen kent wel iemand die het heeft of er aan gestorven is. Door met een team van 16 personen van Zorgcentrum Onze Stede deel te nemen aan de SamenLoop voor Hoop willen we laten zien dat het ons raakt en dat we hier aandacht voor willen vragen", vertelt verzorgende Meriam Koch, die zich heeft opgesteld als teamcaptain. "Dat er financiële middelen nodig zijn is een feit. Het inzamelen van geld dient vele goede bestemmingen. We willen laten zien dat we, samen met een aantal andere teams van tanteLouise-Vivensis die ook meedoen, betrokken zijn en dat we ons inzetten om deze vreselijke ziekte tegen te gaan."

"De afgelopen jaren zijn veel medewerkers van Zorgcentrum Onze Stede geconfronteerd met de ziekte kanker. In hun privéleven bij familieleden, vrienden of kennissen, maar natuurlijk ook op het werk bij collega's, cliënten of vrijwilligers", vertelt locatiemanager Dennis Taal. "Wanneer iemand ziek is, overheerst een groot gevoel van onmacht. We staan langs de zijlijn en kunnen weinig doen voor degenen die ons dierbaar zijn. Behalve er natuurlijk voor hen zijn."

Feest van Hoop dat je niet wilt missen

De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij stil gestaan wordt bij de ziekte kanker, maar het is vooral een feest van hoop waarmee mensen laten zien dat ze elkaar steunen en het leven vieren. Vierentwintig uur lang amusement met optredens van goede bands, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein talent, gezellige dweilbands, een grote braderie, springkussens en ander vertier voor de kids. Een geweldig, groot en gezellig evenement, waarbij dus ook nog eens heel veel geld opgehaald wordt voor het goede doel. Iedereen is van harte welkom, dus noteer de datum alvast in je agenda!

Meer weten:

Bekijk het volledige programma hier: www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl/organisatie/programma

En volg alle nieuwtjes en voorbereidingen op facebook:
www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom