Een wereld van verschil door kleine aanpassingen - Opvoeden, er zijn zoveel boeken over geschreven! Maar wat zijn nou de pareltjes onder de opvoedboeken, die paar boeken die het leven met kinderen écht  leuker en makkelijker maken? Quist boeken houdt i.s.m. Ekkomi kindercoaching op 24 oktober een Boekenpareltjesavond om je dat te vertellen. Schuif lekker aan als je zin hebt in een gezellige sfeer in huis.

kindercoach

Matty van de Rijzen is kindercoach in haar praktijk Ekkomi in Halsteren. Ze werkt ook al 14 jaar als leerkracht in alle groepen van het basisonderwijs en is moeder van 2 kinderen. Een groot kinderhart en veel ervaring dus. Ze geeft het kinderhart van andere ouders ook graag een flinke boost. Dat doet ze in haar praktijk, op haar blog en op facebook. En op de boekenpareltjesavond, waar ze je voorstelt aan haar  lievelingsboeken, met zowel klassiekers als vers-van-de-pers. Een mooie mix van luchtig en ´serieus business´. Want haar ervaring is dat ouders heel bewust aan het opvoeden zijn en ontzettend betrokken zijn bij hun kinderen ondanks de druk bezette agenda´s. Maar soms weten ze met de overload aan opvoedboeken even niet meer waar ze het zoeken moeten. Ze willen graag boeken die makkelijk te lezen zijn, maar wel echt werken. En waarin ze zichzelf ook nog kwijt kunnen. Zodat het authentiek blijft.

samenwerking

Quist en Ekkomi kindercoaching vonden elkaar meer dan een jaar geleden op facebook, Matty deelde een er blogbericht over een opvoedboek. Dat werd opgepakt door Quist en voilá, dat was de eerste stap in de samenwerking. Quist geeft kleine ondernemers graag de ruimte om zich te presenteren. Zo houden ze o.a. ook haakworkshops, schrijfcafé voor kinderen en kindercraftmiddagen.

aan de slag

De avond geeft alle aanwezigen concrete en haalbare tips en biedt ook inspiratie om zelf op verder te borduren. De boeken worden niet alleen gepresenteerd, maar de deelnemers krijgen ook de kans om zich er lekker mee aan de slag te gaan en met andere ouders van gedachten te wisselen. Dat alles op een persoonlijke en veilige manier, zodat iedereen zich er prettig bij voelt.

Achteraf is er nog  de mogelijkheid om vragen te stellen  aan de kindercoach. Over je eigen kind of over andere boeken. Meer informatie op www.ekkomi.nl/boekenpareltjesavond of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.