Voorrondes Beat the DJ in Roosendaal en Goes
Beat the DJ is de contest voor talentvolle Dj’s in Noord-Brabant, Zeeland en Noord-België. Na 2 succesvolle edities in de regio heeft Gebouw-T nu de grenzen verlegd! Met workshops, leuke podia’s en geweldige prijzen geeft Beat the Dj de talenten een kans om te groeien en ervaring op te doen. Meer dan 50 talenten hebben zich aangemeld voor Beat the Dj waar maar 12 Dj’s de kans krijgen om hun skills te vertonen in de voorrondes.

De voorrondes vinden op twee plekken plaats: 14 Februari in eetcafé de Tuin gelegen in Roosendaal en 21 Februari in discotheek el Toro gelegen in Goes. De deuren gaan op beide locatie om 21.00 open en om 21.30 zal de strijd losbarsten. Entree is gratis.

Uit de voorrondes worden de 6 beste Dj’s geselecteerd die in de grote finale draaien in Gebouw-T. Met ieder een eigen stijl en sound gaat dit een unieke dance-avond worden waar geheid de voetjes van de vloer komen. De winnaar wint onder andere een producer cursus twv. €2000,-  mogelijk gemaakt door EMstudios en een €500,-  cheque bij Bax-Shop.nl.

Meer informatie over Beat the Dj is te vinden op www.beatthedj.com