Opening nieuw werkatelier en flexibel winkelconcept ‘Bij Krijn’

Bergen op Zoom, 29 augustus 2014. In de Molstraat 11 opent op zaterdag 13 september het nieuwe werk- en winkelconcept ‘Bij Krijn’. Dit bijzondere concept valt het beste samen te vatten als een flexibele werkruimte, atelier en expositielokaal in één. Bij Krijn leent zich aan de andere ook uitstekend voor creatieve hobbyisten die een fysieke winkelruimte zoeken voor de promotie en/of verkoop van hun spullen. Momenteel werken edelsmid Lies de Vooght en striptekenaar Wouter Goudswaard Bij Krijn.  Zij verzorgen 13 september de officiële opening. Het concept Bij Krijn rust op vier pijlers: flexibel werken, de flexetalage, flexiliteren en match tussen vraag en aanbod (het zoekbord).

 

Flexibel Werken

Bij Krijn heeft ongeveer drie werkplekken. Als huurder betaal je een vast bedrag per huurtermijn. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. De hoogte is uiteraard afhankelijk van de periode dat je huurt. Het huurbedrag wordt deels teruggestoken in Bij Krijn. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een koffiemachine, schilderwerk of het maken van een gemeenschappelijke website.

 

De Flexetalage

Stel, je knapt in je vrije uren fietsen op, je maakt meubels in je schuur of je werkt aan een andere vlijtige passie. Maar je hebt geen winkelruimte om je werk te laten zien aan de buitenwereld. Bij Krijn kun je in zo’n geval de etalage of een deel daarvan huren. Een tijdelijke mini-winkel zonder het risico van een flinke investering of een knellend contract.

 

Flexiliteren

Bij Krijn ruimte is ook geschikt voor bijvoorbeeld een kunstexpositie, een productpresentatie, workshops van de mensen die er werken of een pop-up-restaurant. Flexibel faciliteren: flexiteren dus!

 

Het Zoekbord

Bij Krijn krijgt op termijn een zoekbord. Hierop kun je oproepen kwijt. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een garagebox, een bepaald stuk gereedschap of hulp bij het klussen. Hoe gerichter de vraag, hoe beter. Want wanneer iemand precies datgene heeft waar jij naar op zoekt bent, heb je een match waar je iets mee kunt. Zo leg je meteen nieuwe contacten met gelijkgestemden en daarin zit een onschatbare meerwaarde. Het zoekbord heet dan ook heel bewust zoekbord. Je kunt er alleen aanvragen op achterlaten, geen aanbiedingen. Het draait om elkaar helpen in plaats van iets verkopen.

Waar en wanneer?

De datum: zaterdag 13 september 2014

Tijd: tussen 14.00 en 18.00 uur

Officiele opening: 14.30 uur

Locatie: Molstraat 11, Bergen op Zoom

 

U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen. Aanmelden is niet nodig.

 

Meer informatie over Lies de Vooght en Wouter Goudswaard:

www.liesdevooght-edelsmid.nl & www.woutergoudswaard.nl