Kom naar de lichtjesavond in de binnenstad van Bergen op Zoom

Honderden paarse lichtjes die de binnenstad van Bergen op Zoom in de donkere dagen voor kerst verlichten: dat is de SamenLoop voor Hoop lichtjesavond. Op vrijdagavond 19 december om 19.30 uur doen honderden mensen en kinderen mee aan deze bijzondere lichtjestocht die dit jaar voor het eerst wordt gehouden. Iedereen is welkom. Aan het einde van tocht wordt het officiële en feestelijke startsein gegeven van het Bergse SamenLoopjaar 2015. Een jaar waarin Bergen op Zoom laat zien wat saamhorigheid voor een goed doel kan betekenen.

Marian Hage van de SamenLoop voor Hoop vertelt: Tijdens de lichtjesavond gaan we met paarse ballonnen met lichtjes erin een tocht maken door de binnenstad. We starten bij het Markiezenhof en lopen via een route naar het Gouvernementsplein (dikke boom). Langs de route is op verschillende plaatsen live muziek die de warmte en saamhorigheid van deze avond extra versterkt.  Bij de dikke boom laten we met de hulp van dansers van Boogie Down en onze ambassadeur(s) het SamenLoop-jaar officieel en spetterend beginnen.” De lichtjesavond komt tot stand door een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Sterck, SamenLoop voor Hoop en de gemeente Bergen op Zoom. Op vrijdagavond 19 december laten ook alle winkeliers zien dat ze de SamenLoop voor Hoop steunen door de paars verlichte ballonnen bij hun winkel te plaatsen.

Jong of oud, iedereen kan meedoen aan de lichtjesavond. Kom tussen 18.30 en 19.30 uur naar het binnenplein van het Markiezenhof. Koop daar voor €2,00 euro een paarse verlichte ballon. Wil je meer dan 10 ballonnen, dan kan je die van te voren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om 19.30 uur vertrekt de lichtjesroute vanaf het Markiezenhof. De sfeer van kerst en de saamhorigheid van de SamenLoop voor Hoop maken van deze avond  een onvergetelijke begin van de kerstperiode. Wees er dus bij en breng zoveel mogelijk familie, vrienden en collega's mee.

SamenLoop voor Hoop

De SamenLoop voor Hoop lichtjesavond is de aftrap naar het SamenLoop voor Hoop jaar.  Een jaar waarin Bergen op Zoom laat zien wat saamhorigheid voor een goed doel kan betekenen. Hoogtepunt van dit jaar is de SamenLoop voor Hoop, die gehouden wordt op 27 en 28 juni 2015. Tijdens dit 24-uurs evenement wandelen teams van 8 tot 24 personen 24 uur lang in estafette vorm in de strijd tegen kanker. Ze halen hiermee zoveel mogelijk geld op voor KWF Kankerbestrijding. Meer weten over SamenLoop voor Hoop, kijk dan op www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl of www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom

Fotocredits: Foto Sonn Franken, fotobewerking: SamenLoop voor Hoop