Dat De Dijk aanstaande vrijdag in De Stoelemat speelde dat wisten we we al. Maar nu blijkt dat er ook nog eens een erg stevig voorprogramma ons te wachten staat.

Walther Bogaers wist het me al eerder te vertellen toen ik bij hem in Ossendrecht op bezoek was. "Dat wordt een echt feest Sonn. We hebben een geweldige bezetting. Wat dacht je van Niek Bruijs op toetsen, Rudy Mollet op gitaar, Kornee Kleefman op bas, ikzelf drum en niemand minder dan Stan Verbraak als vocalist." Hij keek me triomfantelijk aan toen we beneden in de kelder in zijn studio stonden. Het is natuurlijk een bezetting die wat belooft. Maar je moet ook wel als je in het voorprogramma van doorgewinterde rockers als De Dijk staat. "We repeteren hier en het gaat echt lekker. Dat gaat vet klinken Sonn!" 

Wees er allemaal dus bijtijds bij want van zo'n heerlijk voorprogramma mag je natuurlijk niets maar dan ook niets missen. En de Dijk? Oh ja dat is ook wel de moeite waard. Vrijdag 14 november is dus gewoon Stoelemattentijd met een heerlijke avond muziek; als vanouds dus!.