Brabant Barst van het talent: talent wat ontdekt mag worden. Brabant Barst, een samenwerking van Lions Scaldis Bergen op Zoom en CKB De Maagd, biedt het Maagdpodium aan regionaal muziektalent in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Zij presenteren zich op diverse instrumenten en ook vocaal aan het grote publiek op zaterdag 22 november aanvang: 20:00. Voor info en kaarten: www.demaagd.nl.

 

Vorig jaar was de voorstelling van Brabant Barst zo’n groot succes dat er dit jaar een tweede editie op de planken staat. Brabant Barst 2014 wordt georganiseerd door service club Lions Scaldis uit Bergen op Zoom in samenwerking met CKB De Maagd. De opbrengst van de kaartverkoop is voor een goed doel. Dit jaar is dat: ’’Meer mens met muziek’’. Deze landelijke stichting faciliteert muziekinstrumenten voor stichtingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en scholen.

Brabant Barst 2014 belooft een avond te worden vol muzikale verrassingen. Diverse genres komen aan bod met zowel bekend als minder bekend repertoire. Om de voorstelling tot een nog groter muziekspektakel te maken, is er na de voorstelling een Afterparty in de foyer van De Maagd, met een Meet&Greet.

 

De deelnemers zijn: Elke Bekendam (zang) & Rose Stroo (piano), Christopher Cheung (piano), Alix Kuyt (saxofoon, pianobegeleiding: Erwin Leijs), Lisa Voorbraak (dwarsfluit, pianobegeleiding: Peter Goedbloed), Rick Jonckheere (drums) & Tim Musters (piano), Quint Hillenius (zang) & Esmira van den Haak (piano), Van Thi Nguyen (zang) & Nicole van Hoeve (piano), Thomas Zondervan (piano), Nienke Kikstra (klarinet, pianobegeleiding: Erwin Leijs), Colin van Est (altsax) & Iris de Vos (sax), Marlou Corbet (zang) & Kathy Fehr (piano), Patrick Looij (piano), Amber de Rooij (zang) & Thomas van Wesel (piano), Chloë Meerburg (zang), Laurelie Mathé (zang) & Annika Knijff (gitaar) en CKB jongerenkoor After – 8.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl