Ashton Brothers brengen Treasures

De show ‘Treasures’ van de Ashton Brothers is volgens publiek en internationale pers  'een definitieve must-see' en 'de absolute top van het theater'.  Deze omschrijvingen worden op 4 december waargemaakt in  theater De Maagd, Bergen op Zoom. Dit is tevens een van de laatste kansen om de Ashton Brothers met Pepijn Gunneweg te zien, want na december kiest deze artiest zijn eigen weg. Zie ook www.demaagd.nl

 

‘Treasures’, de vierde show van de Ashton Brothers, sloeg bij de (inter)nationale pers en het publiek in als een bom. “Je mond valt open van verbazing en tot aan het slotapplaus gaat hij niet meer dicht”, schreef de Volkskrant. Acrobatiek, muziek, magie, halsbrekende toeren tot in de nok van het theater.
De Ashton Brothers zijn baldadig en manhaftig, vuig, poëtisch en doortrapt. Ze nemen je mee naar grote hoogten, om af en toe halt te houden op plekken waar de lucht ijl en het gezang betoverend is. Hun publiek laten ze achter met een hart vol hoop, knikkende knieën en stramme kaken van het schaterlachen.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl