Op 18 november is de educatiefgroep van dagbesteding Lambertijnenhof haar prijs komen innen bij Fort Smakelijk. Na het winnen van de interne pepernotenbakwedstrijd waren zij van harte welkom in de keuken van Fort Smakelijk, om samen eens te kijken of er nog iets te verbeteren viel aan de kookkunsten van de cliënten.

Vorig jaar hadden de cliënten de interne pepernotenbakwedstrijd gewonnen bij S&L Zorg. De hoofdprijs; een workshop pepernoten bakken! Zij hadden de eer om onder toeziend oog van meesterchef Kees Bronkhorst de fijne kneepjes van het pepernoten bakken te leren.

“Het was een super leuke, educatieve en vooral smakelijke dag”, aldus Tanja Ernest teambegeleider S&L Zorg. “Een deel van de pepernoten zijn meteen opgegeten en de rest is verdeeld en mee naar huis gegaan. Ze zullen 5 december niet halen vrees ik”.

De workshop was beschikbaar gesteld door stichting Fort Smakelijk, op de Beursvloer van Samen in de Regio werd de match officieel afgesloten tussen beide partijen. Als tegenprestatie heeft S&L Zorg vooraf een lunch genuttigd in het restaurant aan de Bernadettestraat.