ICB voor 5 x 11e keer langs Berregse deuren

Vanaf 6 januari valt de welbekende schooibrief bij u op de mat. Dit keer met schools gemak, want de ICB’ers hebben er al 55 jaar “vor deurgeleerd”.

Als meesters in de incasso zullen ruim 200 vrijwilligers de komende weken langs de Berregse deuren gaan. Uiteraard met het vertrouwde doel: zoveel mogelijk geld ophalen ten behoeve van ons grootse Vastenavend feest.

Uw donatie zal worden gebruikt om een leerrijk feest vorm te geven. Wat denkt u van een financiële injectie voor de educatieve klanken die ontelbare Bergse dweilbends na eindeloos studeren weten voort te brengen of de prachtige handenarbeid die door de Bergse bouwclubs in de optocht wordt getoond? Materialen die hiervoor gebruikt worden, zijn mede door de steeds strengere milieu- en veiligheidseisen de laatste jaren alsmaar duurder geworden. De bouwloodsen, waarin de wagens gebouwd worden, moeten aan steeds strengere examen eisen voldoen. Ook de Stichting Vastenavend zelf heeft de nodige onkosten. Zaken als het decor voor de kindervastenavend, het aankleden van de Peperbus en het kleurrijk versieren van de stad zijn verre van kosteloos.

Kortom, wij zouden het enorm op prijs stellen wanneer u gul doneert aan de ICB. Zonder uw gift is het gewoonweg niet mogelijk om het heerlijkste feest van de stad van de grond te krijgen. Houdt uw portemonnee dus vanaf nu binnen handbereik.