Stichting Welzijn Visueel Gehandicapten organiseert al jaren een Kerst Inn voor alle senioren met een visuele beperking in de regio. Om ervoor te zorgen dat het wederom een geslaagde middag werd, was de organisatie al vroeg gestart met de voorbereidingen.

Tijdens de afgelopen beursvloer van 9 september legden de bestuursleden van de stichting contact met Bakker Groffen, Sardonos Promoties en met The MusiCompany. Het contact leidde tot drie positieve matches, waardoor er wederom een mooie middag georganiseerd kon worden voor alle senioren met een visuele beperking in de regio!

En zo gezegd, zo gedaan.
Bakker Groffen leverde broodjes, stollen en kerststaafjes en Sardonos het beleg en jus d’orange. Het koor van The MusiCompany is gedurende de middag komen optreden. Alle partijen hebben enorm genoten van deze middag. “Er werd zelfs uit volle borst meegezongen. En voorgezongen door één van de leden van WéViGé, die “de herdertjes lagen bij nachten” kort vertolkten. Als het aan ons ligt “tot volgend jaar”, aldus Yvonne Loch namens The MusiCompany.

Voor wat hoort wat
Als tegenprestatie heeft WéViGé de logo’s van de partners verwerkt in de uitnodigingen richting de genodigden. Ook verwijst de website en facebookpagina de bezoekers van WéViGé door naar de bovengenoemde partners.