Traditiegetrouw houdt Verzamelclub ´t Veldteke haar jaarlijkse Vastenavendbeurs op de dag van het Neuzebal.

Het is voor de verzamelaar het moment van het jaar om de verzameling aan te vullen. Maar het is ook een ideaal moment om vastenavendmateriaal aan te bieden dat bijvoorbeeld bij een zolderopruiming tevoorschijn is gekomen.


De deuren van het Provoosthuis gaan op zaterdag 24 januari van 12.00 tot 16.00 uur open voor verzamelaars en belangstellenden in vastenavendmaterialen. Zo´n 18 leden van Verzamelclub ´t Veldteke stallen hun materiaal uit. Er kan worden geruild, gekocht en verkocht.

Vastenavendmatariaal voorgelegd worden aan experts. Deze kunnen informatie geven over de herkomst en verzamelaarwaarde van een bepaald stuk. Ze kunnen bijvoorbeeld ook aangeven of een veldteke origineel of een naslag. De leden van ‘t Veldteke bieden zelf alleen maar originele veldtekens te ruil of te koop aan.


Geïnteresseerden in het verzamelen van vastenavendmateriaal kunnen contact opnemen met secretaris Wilbert Bennaars via (0164) 234 694 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als mensen tijdens het opruimen vastenavendmateriaal tegenkomen waar niets meer mee gedaan wordt, kan dit worden geschonken aan ´t Veldteke. De spulletjes worden dan verloot onder de leden. Een belletje naar Wilbert Bennaars is genoeg.


Verzamelclub ´t Veldteke :

Marc van der Steen

M. (06) 46 25 27 20

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie over Verzamelclub ´t Veldteke: www.vastenavend.nl button ´t Veldteke

Het Provoosthuis

Potterstraat 36

4611 NJ Bergen op Zoom

telefoon: (0164) 257 978