Smakelijk netwerken bij Samen in de Regio



Dinsdagavond 13 januari vond de bruisende aftrap plaats van het netwerkdiner dat wij organiseerde voor al onze partners. Voor dit evenement waren zij te gast bij de locatie van Bouwmensen aan de Nobellaan te Bergen op Zoom. De voorafgaande tafelschikking zorgde ervoor dat ieder gerecht, bereid door Fort Smakelijk genuttigd kon worden samen met andere tafelgenoten. Op deze manier werden er keer op keer nieuwe contacten gelegd.

Alle genodigden werden allereerst van harte welkom geheten in de werkplaats van Bouwmensen, de big band van Pauwer zorgde ervoor dat er op muzikaal gebied niets te missen was. Alle genodigden werden allereerst van harte welkom geheten door Jan den Engelsman van Bouwmensen. Onder het genot van een drankje sprak Pieter-Balth Linders, voorzitter Samen in de Regio het gezelschap toe. Samen werd er teruggekeken op een geweldig 2014. Wethouder Yvonne Kammeijer had het privilege om de eerste glossy in ontvangst te nemen. Ook sprak zij kort over het trotse gevoel wat Samen in de Regio bij haar oproept als ambassadeur zijnde. Vervolgens werd iedereen uitgenodigd om in de grote zaal aan tafel te gaan.

"Het netwerkdiner was de perfecte aftrap voor de evenementenreeks die Samen in de Regio zal organiseren dit jaar. Voorafgaand hadden wij een tafelindeling gemaakt, waardoor men rouleerde tussen het voor- en het hoofdgerecht. Met het nagerecht was het aan de persoon zelf om te gaan netwerken. Er zijn gedurende de avond heel wat nieuwe contacten ontstaan, waardoor wij de eerste matches al kunnen gaan registeren", aldus Anita Karremans directeur Samen in de Regio.

In samenwerking met Sardonos Promoties, Fort Smakelijk, Stichting Samen Werken, Bouwmensen en Gijs Proost Fotografie heeft het diner plaats kunnen vinden. Fort Smakelijk nam de bereiding van de gerechten op zich, Sardonos Promoties zorgde voor de juiste materialen zoals het bestek en de borden. Het uitserveren van de gerechten en het serveren van de drank nam Stichting Samen Werken voor haar rekening. Dankzij de gastvrijheid van Bouwmensen had Samen in de Regio de beschikking over een prachtige locatie. Huisfotograaf Gijs Proost heeft zijn kwaliteiten getoond gedurende de avond, dankzij hem kan iedereen terugkijken op dit geweldig evenement! De big band No Guts no Glory willen wij nogmaals bedanken voor haar muzikale inzet. Ook bedanken wij Peter Koch voor zijn creatieve blik en input. Mede dankzij zijn bloed, zweet en tranen hebben wij dit jaar een glossy kunnen lanceren waar wij erg trots op zijn!

Fotografie - Gijst Proost

gallery}artikelen/20150115samen{/gallery}