Inschrijven voor de Optocht 2015  – Op zaterdag 24 januari 2015 nodigen we je uit voor de Optochtexperience! Eenmalig krijg je de kans om in de rollercoaster te stappen, die de inschrijving voor de Optocht heet.

 

Om de experience ook een experience te laten zijn, hebben we de locatie veranderd en ben je van harte welkom vanaf 10:00u tot 13:00u in Den Enghel aan de Grote Markt 19.

Voordat je jezelf daadwerkelijk inschrijft, krijg je ruimschoots de tijd om de sfeer van de naderende Vastenavendtijd op te snuiven en nog eens één keertje goed na te denken of dat je je creativiteit de vrije loop laat en ’t aandurft om op dinsdag 17 februari aan de start van de stoet der stoeten te verschijnen.

Als je door alle spanningen met stommiteit geslagen bent en niet meer weet hoe je je motto of stukje tekst in correct Bergs moet schrijven, is daar de Bergse Kamer om je weer op het juiste spoor te zetten.

Als je de uitdaging van de Optocht niet aandurft of deze uitdaging je nog niet genoeg is, kun je jezelf ook inschrijven voor het Dweilbendfestival.

Bereidt u alvast goed voor door het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen, uit te printen en mee te nemen naar de inschrijving. Als vanouds zal Dialectgenootschap de Berregse Kamer aanwezig zijn om u van de gewenste schrijf- en spellingtips te voorzien.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de inschrijving en het inschrijfformulier kunt u vinden op www.stichtingvastenavend.nl/optocht

 

Over de Stichting Vastenavend

De Stichting Vastenavend is, als leidende organisatie, positief en actief betrokken bij de viering van de Bergse Vastenavend. Zij bewaakt, borgt en draagt de tradities uit en geeft op een leutige manier aan hoe invulling kan worden gegeven aan ‘het houden van Vastenavend’.