Al 3 x 11 teams voor de SamenLoop voor Hoop

Bij de eerste editie in 2013 deden 43 teams mee aan de SamenLoop voor Hoop. Inmiddels hebben 3 x 11 teams zich al voor de Vastenavond aangemeld voor de tweede editie van de SamenLoop die in juni zal plaatsvinden. Tijdens Vastenavond, maar dus ook tijdens het evenement voor KWF Kankerbestrijding gaat Bergen op Zoom laten zien waar saamhorigheid en gezelligheid voor staat. 33 Teams is al een prachtig aantal, maar de organisatie laat weten dat er nog ruimte is voor veel meer teams. Dat komt goed uit, want het gonst in Bergen en omstreken over teams die in oprichting zijn. Op woensdag 25 februari vindt daarom weer een informatieavond plaats, waar iedereen die meer wil weten over de SamenLoop naar toe kan komen.

Meer teams, opbrengst en gezelligheid

Nog vijf maanden totdat het 24-uurs evenement weer van start gaat. Hoe meer teams meedoen, hoe meer opbrengst en dus hoe meer geld er gedoneerd kan worden aan KWF Kankerbestrijding voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Maar ook hoe meer teams, hoe meer gezelligheid en saamhorigheid. En dat is juist waar de SamenLoop voor Hoop om bekend staat. Een evenement waar iedereen elkaar steunt, maar vooral ook een evenement met heel veel gezelligheid, meer dan 24 uur amusement en verbondenheid.

Schrijf alvast in
Iedereen kan meedoen aan de SamenLoop voor Hoop: jong, oud, fit, niet fit. Met een groep van minimaal 8 en maximaal 24 personen. Eens wat anders doen met je dweilband of bouwclub, vorm dan een team! Ook familie- en bedrijfsteams, roepen van vrienden, collega’s en sportmaatjes zijn van harte welkom. De ziekte kanker raakt 1 op de 3 mensen en raakt dus iedereen wel op een bepaalde manier. Door mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop kan iedereen zijn of haar steentje op een laagdrempelige manier bijdragen. Ook als een team nog niet compleet is, kan alvast worden ingeschreven via de website samenloopvoorhoop.nl/bergenopzoom. Een team ontvangt dan alvast alle praktische informatie over deelname aan het evenement.

 

Informatieavond

De volgende informatieavond vindt plaats op woensdag 25 februari a.s. om 19.30 uur in wijkcentrum de Moerkens. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over het evenement. Wie dat wil kan gelijk inschrijven en er is natuurlijk volop gelegenheid om (vrijblijvend) vragen te stellen.

 

Meer informatie? Kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/bergenopzoom of www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.