Caroline ken ik al een kleine 40 jaar als zus van mijn maat.

Het is een bijzondere dame die volop in het leven staat. Alhoewel ze een aantal dingen nooit zal bereiken of beleven, zoals wij dat doen, ken ik Caroline als een goedlachs meisje dat volop in het leven staat.

Zo was daar de eerste keer dat ze naar een discotheek ging. Dit eenmalige bezoek was voor haar de hemel waard. Toen ze met haar broer en diens vrienden naar Place de Meire ging, kon je die glimlach niet van haar gezicht krijgen. Zo, dat was een punt van haar bucketlist die ze door kon strepen. Zoals daar ook dat limousine ritje op haar 40e verjaardag was, georganiseerd door haar grote broer. 

Maar iedereen wist dat Caroline nog één hele grote droomwens had: een keer in een trouwjurk te staan.  Een vriendin van de familie, Dorethy, wist deze na-kerstmis dag iets bijzonders te regelen. Om 13:00 uur moest Caroline zich melden bij Senfina Bruidsmode aan de Stationsstraat 48 te Bergen op Zoom. Caroline werd begeleid door Dorothy, haar vader Tom en broer Co. Ze toonde de grootste grijns die ik ooit gezien had. En toen ging de rollercoaster snel. Jessica van de Kasteele hielp Caroline maar liefst in 3 prachtige bruidsjurken en Caroline voelde zich de koningin te rijk. Met veel plezier liet ze zich bewonderen en poseerde ze als een professioneel model.

Deze vrijdagmiddag kon Caroline wederom een item van haar bucketlist afstrepen.