De huizenmarkt komt nog steeds niet tot rust.

Corona zorgt bij veel bedrijven tot onrust. Ontslagen dreigen nog steeds net als de dreiging dat bedrijven gaan omvallen. Je zou dus verwachten dat de de hele huizenmarkt in rustiger vaarwater zou komen. Niets is minder waar volgens Rob Mion: 'Ik ben nog steeds op zoek naar huizen, zowel voor de verhuur als de verkoop. Maar het is ontzettend moeilijk om huizen te vinden. ' Rob's woorden komen overeen met het landelijk beeld. Huizen zijn haast al verkocht voor ze geadverteerd worden. Dit tegen prijzen die nog steeds door het plafond gaan. Ook in onze eigen regio lijkt de markt behoorlijk op slot. Misschien dat een deel van de mensen juist in hun huis blijven gedurende deze corona crisis. En als er dan al huizen beschikbaar komen, worden ze in een oogwenk verkocht.

'We bieden daarom tipgeld,' aldus Rob, 'wel 1.000 euro voor de tip voor een huurwoning en 2.500 euro voor de tip voor de directe verkoop van een koophuis.' Op deze manier probeert Rob de huizenmarkt eenbeetje los te trekken. Zijn clientèle wacht met spanning of er nieuwe woningen beschikbaar komen.

 

Rob Mion vraagt dan ook iedereen zich te melden als ze een tip hebben. Neem vrijblijvend contact op met Rob als u op zoek bent, of een huis beschikbaar krijgt of hebt.