Iedereen welkom op open dag CKB

Presentaties en open lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend 

IEDEREEN WELKOM OP OPEN DAG CKB 

Genieten van optredens en andere presentaties, je uitgebreid laten informeren, meedoen, sfeer proeven, een bamboeraket maken … Dat en meer beleef je tijdens de Open Dag van het CKB op zaterdag 2 juli. De deuren van het Centrum voor de Kunsten aan de Burg. Stulemeijerlaan 3 staan die dag tussen 10:00 en 13:00 uitnodigend open voor jong en oud. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan binnenlopen om kennis te maken met de vele cursussen en andere activiteiten Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Kijk voor meer info op www.ckboz.nl

Naast Muziek op meer dan 30 verschillende instrumenten (inclusief je eigen stem), biedt het CKB een scala aan cursussen Dans, Theater en Beeldend. Er zijn geen drempels, want iedereen kan het leren, op je eigen niveau en in je eigen tempo. Je kunt kiezen uit vele lesvormen en op elke leeftijd met een cursus beginnen, het hele jaar door. Het CKB organiseert allerlei extra activiteiten die de cursus extra inspirerend maakt. Vele cursisten hebben in het Centrum voor de Kunsten van Bergen op Zoom al hun nieuwe uitlaatklep en soms zelfs hun carrière gevonden. Dat en meer ontdekken de bezoekers van de Open Dag van het CKB. 

Gevarieerd programma voor jong en oud

In de CKB hal is er een infomarkt en krijgen de kinderen een speurtocht met creatieve opdrachten. In de CKB Theaterzaal is er een afwisselend programma van optredens zang-, muziek- en danscursisten, waarvan iedereen gratis kan genieten. In de leslokalen beantwoorden de CKB docenten je vragen, kun je zelf proberen of genieten van het spel van cursisten. In de dansstudio’s is iedereen welkom voor demonstraties en open lessen Dans en een workshop Theater. In de ateliers maak je kennis met o.a. Aquarel en Keramiek en in de gangen exposeren de cursisten van de afdeling Beeldend. Buiten op het Kazerneplein (achter het CKB) bouwen de kinderen een raket van bamboe o.l.v. de CKB docent Tech-lab. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier ontdekken wat het CKB te bieden heeft. 

 

Meer info: www.ckboz.nl of 0164 280500