DUBBELCONCERT CQ-KOOR EN CANTZONI
Zondag, 15 April 2018, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 15 april organiseert het CQ-koor uit Bergen op Zoom een dubbelconcert met gemengd koor Cantzoni uit Zevenbergschen Hoek.

CQ:
CQ staat voor “Casu Quo” en dat betekent: van alles wat. En dat is ook precies wat CQ doet: ze zingen van alles wat. Hun repertoire bestaat uit klassieke Nederlandse evergreens zoals “Laat Me” van Ramses Shaffy, maar ook uit Engelstalige popsongs en Franse chansons. En dat alles met vierstemmige arrangementen, gemaakt door de eigen dirigent, Rob van den Aarsen.

Cantzoni
Cantzoni is een gemengd koor uit Zevenbergschen Hoek met leden van alle leeftijden. Zij zingen lichte muziek, waaronder veel musical nummers, maar ook popsongs. Onder leiding van dirigente Kim de Looper, die sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Rotterdam in 2011 de muzikale leiding van het koor heeft, timmert Cantzoni flink aan de weg. Zij geven regelmatig concerten in de regio en hebben laatst nog een concert gegeven in het Chassé in Breda.

Het concert op 15 april vindt plaats in de Manegezaal van de Blokstallen te Bergen op Zoom, aanvang 14.30 uur. Toegang gratis.

Locatie Blokstallen 3 4611WB BERGEN OP ZOOM