TONEELVOORSTELLING LIEFS
Vrijdag, 19 Oktober 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
19 OKTOBER — 20:00
20 OKTOBER — 14:00
20 OKTOBER — 20:00

Toneelgroep Phoenix presenteert i.s.m. Jeugdgroep Rotonde, Creative ARt Worx en het CKB de gezamenlijke productie 'Liefs!' Een avondvullend programma met dans, zang en toneelspel voor ieder wat wils. Zet zaterdag 13 oktober 2018 vast in uw agenda want die dag draait alles om het thema Liefs.

Jeugdtheater Rotonde speelt Romeo en Julia in 20 minuten. De klassieker van Shakespeare maar dan in een compleet ander jasje.

Romeo is een hopeloze romanticus die per toeval op de verlegen maar nieuwsgierige Julia stuit en ondanks alle waarschuwingen en de vete tussen hun ouders stappen de twee vrijwel direct na hun ontmoeting in het huwelijksbootje.

De Jovo’s (Jongvolwassenen) zijn een groep van 8 spelers in de leeftijd van 17 t/m 21 jaar onder regie van Wouter van de Watering.

Creative ARt Worx neemt u mee in een wervelende mix van wereldberoemde musicals, soundtracks & musicalfilms!

Je wordt ontvangen in de Kit Kat club (Cabaret), waar showgirls Roxie Hart & Velma Kelly (Chicago) een gevaarlijk spel met elkaar spelen & nergens voor terug deinzen!

Een graag geziene gast in de Kit Kat Club is Jay Gatsby, een knappe, rijke & mysterieuze veteraan uit de 1e WO (The Great Gatsby) die regelmatig grote feesten organiseert op zijn landgoed.

Hij blijkt zijn rijkdom echter uit de georganiseerde misdaad (Smooth Criminal) te hebben gehaald!

Tot slot zal gastheer Toneelgroep Phoenix het stuk 'De trein gemist' spelen, waar twee alleenstaande vrouwen, Willy en Mieke, via een huwelijksbureau op zoek naar een partner. Willy heeft als herkenning een witte anjer op en Mieke een rode. Het zijn oude vriendinnen, die elkaar jaren niet gezien hebben. Ze ontmoeten elkaar onverwachts in een stationsrestauratie. De situatie is komisch, maar door de wanhopige pogingen van de vrouwen om een man te vinden, tegelijkertijd tragisch. Herman, de charmante ober, blijkt een oude kennis. Dan verschijnt er een man, die ook een anjer draagt. Ze kunnen de kleur niet goed zien. Is hij op zoek naar Willy of naar Mieke? Of naar.......

Dit alles wordt begeleid door diverse muzikale acts. Je zal ruim 2 uur in de watten gelegd met dans, muziek en toneelspel! 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, VVV-Brabantse Wal (Bergen op Zoom) en Primera de Gilles (Steenbergen) en via de site: http://www.toneelphoenix.nl/reserveren.html 

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd Moeregrebstraat 18 4611JC Bergen op Zoom