Schuld naar bestseller van Mel Wallis de Vries
Zaterdag, 17 November 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winnaar Prijs Jonge Jury 2017

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' 
Beleef Schuld nu live in De Maagd als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld is gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock, voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Covermodelwedstrijd

In de foyer is voorafgaand aan de voorstelling een covermodelwedstrijd. Doe mee en wie weet, sta jij op de cover van Mels volgende boek!

Win het boek

Op 15 november verloten we het boek Schuld van Mel Wallis de Vries onder het pubiek. Iedereen die dan een kaartje heeft doet automatisch mee. Ben jij de winnaar, dan krijg je die dag via de mail bericht en kun je het boek op 17 november (op de avond van de voorstelling) afhalen bij de verkoopbalie in De Maagd. Na de voorstelling kun jij je boek, in de foyer, persoonlijk laten signeren door de cast.

Tot de cast van Schuld behoren acteurs uit bekende musicals en tv-programma's. Kijk voor meer info op www.schuldthrillermusical.nl  

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 21.00