Het fenomeen van de genezing
Zaterdag, 17 November 2018, 11:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het fenomeen van de genezing
De voorgaande documentaire eindigt met de begrafenis van Bruno Gröning in het jaar 1959. Velen geloofden dat daarmee alles voorbij was. Deze nieuwe documentaire laat zien hoe het werk van Bruno Gröning en de Vriendenkring zich sindsdien heeft ontwikkeld en wat er allemaal uit is ontstaan. Bij elkaar zijn in deze film twintig medisch gedocumenteerde opzienbarende genezingen te zien uit deze tijd. 

Bruno Gröning
Bruno Gröning leefde in Duitsland van 1906 tot 1959. Hij zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Er gebeurden tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Toen hij stierf in 1959, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Het tegendeel bleek echter waar: door toepassing van zijn leer gebeuren nog steeds genezingen, die vanuit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn – en niet alleen sporadisch, maar talrijk en wereldwijd. Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. De Bruno Gröning Vriendenkring werd opgericht met het doel de leer en het werken van deze genezende kracht kosteloos verder te geven. 

Aanvang: 11.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur. De film wordt vertoond in 3 delen met 2 pauzes, catering is aanwezig. Reservering voor de documentaire kan via tel. 06-24682817 of via www.bruno-groening-film.org.
Locatie Wijkcentrum de Bergspil Tolbergcentrum 158 4708 HK Roosendaal