Lezing over hooggevoeligheid met Sari van der Spaa
Zaterdag, 09 Februari 2019, 13:30 - 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lezing over hooggevoeligheid met Sari van der Spaa
Tijdens de Maand van de Spiritualiteit presenteren wij 'Bij Bibliotheek VANnU On Tour': een lezing over hooggevoeligheid met Sari van der Spaan.
Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je tijdens deze lezing informatie en helderheid over hoe je meer ontspannen en energiek kunt zijn en blijven als je HSPer (Hoog Sensitief Persoon) bent.
Ben jij hooggevoelig of heb je het vermoeden hsp te zijn dan kan deze karaktereigenschap, als je haar niet begrijpt, je leven behoorlijk in de war sturen. Hoe kun jij je staande houden in een wereld die je overweldigt? Ben je snel van slag en voel jij je eerder vermoeid of uitgeput als er veel mensen om je heen zijn bijvoorbeeld op het werk of in de stad? Pak jij jezelf steeds weer op en probeer je er maar het beste van te maken, ondanks dat jij je moe, verdrietig en vaak onbegrepen voelt? Allemaal signalen die kunnen duiden op HSP zijn.

Tijdens de lezing vertelt Sari jou over de valkuilen van hooggevoeligheid. Belangrijker nog is dat ze jou mag laten zien dat hooggevoelig zijn een cadeau is en mooie eigenschappen verbergt.

Wil je weten of je HSPer bent dan kun je de test doen op: www.sarivanderspaan.nl/zelftest

Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de balie bij Bibliotheek VANnU.
Locatie Bibliotheek VANnU Markt 54 4701 PH Roosendaal