Alters Broojebal, met Chiel Montagne
Zaterdag, 09 Februari 2019, 14:11 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u ze nog? De TV coryfeeën van weleer, zoals Henny Huisman, Fred Oster, Tineke de Nooij en Ted de Braak? Voor het Broojebal heeft de Stichting Alterse Carnaval een presentator van groot formaat weten te strikken.

Niemand minder dan Chiel Montagne, die in 1971 begon met het programma ‘Op Losse Groeven’, waarin vele Nederlandse artiesten schitterden op het podium. Later in 1978 werd het programma omgedoopt tot ‘Op Volle Toeren’, waarin ook plaatselijk talent de kans kreeg om acte de préséance te komen geven.

Speciaal voor alle Spinolen zal Chiel Montagne afreizen naar Altere, samen met een blik vol artiesten, gespeeld door leden van Ons kent Ons, om iedereen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dweilband ’t Wor Wa zal voor de leutige Vastelaoved noten zorgen. Samen met amusementskoor ‘In vuur en vlam’ zullen weer de nodige smartlappen en meezingliedjes meegezongen kunnen worden. Natuurlijk wordt ook het nieuwe Alterse Vastelaovedliedje bekend gemaakt.

Entree geld werd in die tijd niet gevraagd dus zal dit nu ook niet gebeuren. Het enige wat gevraagd wordt is dat iedereen komt kijken naar dit grote spektakel en aan te schuiven aan de gezellige tafel, samen met de Hoogheid Prins Ambrosio IX en zijn gevolg.

Graag tot ziens en Laot oe verROOVERE!

Locatie De Wittenhorst Lindenlaantje 1 4661 JK Halsteren