KCA Award van Rabbo JazzBoZ aanmelden
Zondag, 10 Februari 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rabo JazzBoZ en het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen gaan hand in hand.

 

Sinds dit jaar is Rabo JazzBoZ een unieke samenwerking rijker, waarbij talentontwikkeling voorop staat. In samenwerking met het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen (KCA) biedt Rabo JazzBoZ Belgisch talent een Nederlands podium. Een samenwerking waar we als organisatie trots op zijn.


Op zondag 31 maart, tijdens de grote finale van dit project, presenteren twee groepen studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen zich in Theater De Maagd en strijden zij om de KCA Award 2019. Elke groep krijgt 45 minuten de tijd om een vakkundige jury, samengesteld door Rabo JazzBoZ en het KCA, te overtuigen van hun expertise. De winnaar gaat op 15 juni een heus VSOP luisterconcert verzorgen in Het Markiezenhof, tijdens Rabo JazzBoZ 2019.  

Benieuwd naar al dit Belgisch talent? Iedereen is op 31 maart welkom om 15.00 uur in De Maagd. Onder het genot van een drankje en een hapje luistert u in jazzclubsfeer naar de grootste talenten uit Antwerpen. De kans dat deze namen binnen enkele jaren op de bekende podia staan is groot. Die kans om deze toptalenten nu al te horen laat u toch niet aan u voorbijgaan? Wie deze talenten zijn? Dat houden we nog even geheim!

We zetten u graag op de gastenlijst. Meld uzelf snel aan door op deze link te klikken. 

Rabo JazzBoZ schudt u graag de hand op zondagmiddag 31 maart. Tot dan!


Met vriendelijke groet,
Bestuur Rabo JazzBoZ

 

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom