De Kleine Zeemeermin De Musical Van Hoorne Entertainment
Zondag, 19 Mei 2019, 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spetterend sprookje voor de hele familie met een Onderwaterbal

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. En het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, zorgt weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud! 
Vaar op de swingende muziekgolven naar de betoverende, kleurrijke onderwaterwereld.

Sprookjesverkleedwedstrijd, Onderwaterbal en meet & greet

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Van Hoorne Entertainment

Naast prachtige en succesvolle theatervoorstellingen produceert Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en tv-producties gebaseerd op wereldberoemde sprookjes en kinder-helden zoals Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Woezel en Pip, Sinterklaas en anderen. Zo kun je dagelijks genieten van hun 100% veilige en voor de hele familie geschikte TV-programma’s bij RTL Telekids op RTL 8 waarin humor en vrolijkheid veelal centraal staan.

 

aanvangstijden

 

13:30

 

16:00

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 20.00
Kinderprijs: € 20.00