God van de Slachting
Zaterdag, 21 September 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor haar twintigjarig jubileum brengt Toneelvereniging Première “God van de Slachting” van Yasmina Reza in huiselijke kring. 

Dit stuk is wereldwijd succesvol en werd door Roman Polanski verfilmd onder de titel "Carnage". 
In “God van de Slachting” treffen twee echtparen elkaar nadat hun elfjarige zoontjes ruzie hebben gemaakt. Een uit de hand gelopen kinderruzie, zo lijken de ouders aanvankelijk over een te komen. Ze proberen de kwestie als redelijke volwassenen uit te praten. Al snel lossen de laagjes vernis van de beschaving op en ontaardt de discussie in een (verbaal) slagveld. 

"God van de Slachting" laat op komische wijze zien hoe frustraties en onzekerheden vier echtelieden veranderen in vier eenzame hoopjes mens. 

Nu, wordt dit verhaal over menselijke relaties en ineenstorting van beleefdheid door Première gespeeld in diverse lokale huiskamers. 

De regie ligt dit jaar in handen van oud Première-speler Daniëlle Bennenk. Met haar voorliefde voor tekstueel toneel en haar gevoel voor (zwarte) humor streeft zij naar realistisch spel, waardoor voor het publiek geen ontsnapping mogelijk is. 

Er is plaats voor 20 à 25 mensen per voorstelling, zorg daarom dat je je kaarten tijdig aanschaft.

Locatie Diverse lokale huiskamers Steenbergsestraat 4611 TE Bergen Op Zoom
€ € 10.00