The Queen Experience The Music of Queen met Joseph Clark
Woensdag, 23 Oktober 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bohemian Rhapsody and all the greatest hits

Mede door het immense succes van de film Bohemian Rhapsody is de muziek van Queen populairder dan ooit. Beleef The Queen Experience - The Music of Queen met Joseph Clark die een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, zowel uiterlijk als qua stem en moves. Je gelooft je ogen en oren niet ... geen wonder dat Joseph zelfs door de Queen-leden gevraagd is als opvolger van Freddy. Maar hij koos ervoor om met zijn eigen band te blijven zingen, zoals hij dat al deed in een uitverkocht Gelredome. Omringd door topmuzikanten uit de USA, Zuid Afrika en Engeland weet hij de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer. 
Zijn theatertours trekken overal volle zalen. In Tivoli Vredenburg duurde het applaus meer dan 30 minuten, de bezoekers spraken van het beste concert dat ze ooit hadden meegemaakt! Ook een optreden in de voortuin van Paleis Soestdijk bracht vele enthousiaste bezoekers op de been. En Joseph zong zelfs op 85e verjaardag van Nelson Mandela!
Geniet van alle Queen toppers: We will rock you, Bohemian Rhapsody, Don't Stop me Now, Somebody to Love, Another one bites the dust, I want to break free, Who wants to live forever …
Alsof Freddie weer even terug is in een grandioze show!

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 32.25 / € 29.75 / € 27.25
CJP: € 29.75