Nacht van de Nacht
Zaterdag, 26 Oktober 2019, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 26 oktober is er weer de Nacht van de Nacht. Op deze avond waarbij de klok verzet wordt naar wintertijd, staan in het hele land vele mensen stil bij lichtvervuiling. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. MEC Roosendaal organiseert de Nacht van de Nacht, dit jaar in samenwerking met Natuurmonumenten op Landgoed Visdonk.

Het belooft weer een leuke avond te worden vol activiteiten voor jong en oud. Zo is er een nachtwandeling door het bos langs verschillende posten zoals vleermuizen en nachtdieren, dierengeluidenspel en de sterrenwacht. In het T-Huis is er een film over uilen en kun je aan de slag met uilenballen. Aan het einde van de tocht is het tijd om even bij te komen bij het kampvuur met wat popcorn en marshmallows en natuurlijk de bosheks! De Brasserie is open voor een hapje en een drankje. De tocht is voor iedereen en kinderen onder de 12 graag onder begeleiding.

De avond begint om 19.00 uur en elke 30 minuten gaat er een nieuwe groep het bos in. Aanmelden is wel nodig en de kosten zijn € 1,50 per deelnemer. Aanmelden via https://www.sjorssportief.nl/activiteit/79366/nacht-van-de-nachtVol is vol ;-)


Doe gepaste kleding en schoeisel aan, een groot deel van de tocht is buiten. Zaklamp is niet nodig.

Kom met de fiets of parkeer uw auto op de openbare parkeerplek bij: Lodge Visdonk (begin van de Rozenvendreef).

Locatie MEC Roosendaal Dennescheerderdreef 11 4707 PK Roosendaal
Ticket: € 1,50 aanmeldden via www.sjorssportief.nl/activiteit/79366/nacht-van-de-nacht