Allerzielen viering
Zondag, 03 November 2019, 17:30 - 19:30
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar organiseert de werkgroep Allerzielen allerlei activiteiten om de herinneringen aan onze overleden dierbaren levend te houden. Op zondag 3 november staat het terrein van het crematorium aan de Mastendreef 5 vanaf 17.30 uur in het teken van deze herdenking. Dankzij het gebruik van hedendaagse rituelen en symbolen krijgt Allerzielen een steeds persoonlijker karakter. De beleving wordt versterkt door intieme muziek en passende kunstuitingen die zowel tijdens de herdenkingsbijeenkomst als de daarop aansluitende belevingsroute worden ingezet.

 

 

 

Om 17.30 uur wordt er een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze herdenkingsbijeenkomst worden er gedichten voorgedragen, is er passende muziek en is er spreker die een ervaringsverhaal deelt. Aansluitend aan de bijeenkomst kan er direct gestart worden met de belevingsroute of is er tijd voor een kopje koffie. Om 18.00 uur start de belevingsroute en deze route kan gelopen worden tot 19.30 uur.

 

 

 

De belevingsroute loopt over het terrein van het crematorium. Op deze sfeervol uitgelichte route staan diverse kunstenaars en muzikanten. Wij nodigen u van harte uit om de route te lopen en de bijzondere sfeer van samen te gedenken te ervaren.

 

 

 

Na afloop krijgt iedereen een troostvolle kop koffie, thee of soep aangeboden, waarbij er gelegenheid is tot gesprek, maar er ook in stilte gemijmerd kan worden.”

 

Locatie Crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 Bergen op Zoom